fogászat

1053 Budapest, Ferenciek tere 3.
0620-435-9470     06-1-317-8618

  • English
  • Magyar
  • Italiano

Akciók

Új évi akciók!

Télen különösen fontos figyelnünk egészségünkre. A rossz fogak leterhelik immunrendszerünket, így kevesebb energiánk marad a betegségek legyőzésére.  Ne hagyja, hogy rossz fogai elrontsák szervezetének védekező képességét! Egészséges mosolyához most akciós áron juthat hozzá rendelőnkben. Január 1-től rendkívüli kedvezményeket nyújtunk Önnek és családjának. Használja ki a rendelőnk által nyújtott kedvezményeket, mert így Önnek is lehetősége van olcsón minőségi szolgáltatáshoz jutni.
Lássuk a kihagyhatatlan akciókat:

1. Porcelán fogpótlás akció: 20.000 Ft/db

Ezt a fogpótlást fémkerámiának is szokták nevezni. Mint nevében is benne van, egy fémre égetett porcelán burok adja a fogak formáját, színét és esztétikus megjelenését.

2. Cirkónium korona akció: 39.000 Ft

Cirkónium fogpótlásról bővebbet ITT tud meg.

3. Fogfehérítési akció: 15.000 -40.000Ft-ig

Otthoni fogfehérítésre alkalmas készlet. Napi 4-6 óra viselése mellett 5-10 nap múlva látható az eredmény. Az alsó, felső sín 6%-os aktív hidrogén-peroxidot, kálium-nitrátot és fluoridot tartalmaz.
Ezzel a termékkel bármikor és bárhol lehetővé válik a fogfehérítés. Alkalmas a már fehérített fogak színének felfrissítésére is.

4. Rendelői fogfehérítés akció: 16.800Ft

Alig egy óra alatt vakító fehérré varázsoljuk fogsorát. Nem kell mást tennie, mint kényelmesen elhelyezkedni székünkben, hallgatni a lágy zenét és mikor végeztünk a kezeléssel gyönyörködni csodálatos mosolyában. Akciónk keretében most a fehérítés mellé egy ultrahangos fogkőeltávolítást adunk ajándékba. A fehérítés mellé extra akcióként  2 db esztétikus tömés 7.500Ft/db áron érhető el.  Érdemes kipróbálni!

5. Fogszabályozási akció

Átlátszó, esztétikus rögzített készülék  egy állcsontra, most akciós áron csak 190. 000Ft. Ez az ár tartalmazza  a fogszabályzó felragasztását is. Részletfizetést az akció alatt is tudunk biztosítani. Ne szalassza el a lehetőséget mert csak egy hónapig érvényes az ajánlatunk!

Az akció 2018 január 1-től január 31-ig tart tart.