fogászat

1053 Budapest, Ferenciek tere 3.
0620-435-9470     06-1-317-8618

  • English
  • Magyar
  • Italiano

Amerikai típusú fogfehérítés

Ha Önnek elszíneződtek a fogai, vagy csak egyszerűen fehérebb fogakat szeretne, ami biztosítja a zavartalan mosolygást és magabiztosságot, több fogfehérítési eljárás közül válogathat.

Fogfehérítés alkalmával a fog eredeti színét világosítjuk ki 5-10 árnyalattal. Először a fog felszínére lerakódott szennyeződéseket távolítjuk el. Ezt ultrahangos fogkőeltávolítással és polírozással érjük el.

A fogfehérítést végezhetik pácienseink otthon is. Előzetes vizsgálat után a világosabb fogak esetében illetve fenntartó kezelésként egy előre elkészített fogsínben lévő fehérítő anyagot alkalmazunk amit a páciens naponta egy órát használhat. A kezelés ideje 10 nap.

A sötétebb fogak esetében lenyomat alapján egy alsó és felső egyéni fogsínt készítünk, amibe betegeink teszik bele a fehérítő anyagot, ami a fehérítő hatástól függően 10, 15, 20%-os. Naponta 8-10 órán keresztül szükséges a hatóanyag alkalmazása így inkább otthoni, éjszakai viselését javasoljuk. A kezelés ideje 10 nap.

A rendelői fehérítés könnyebb és egyszerűbb megoldás azoknak a pácienseinknek, akiknek idejük nem engedi az otthoni fehérítést. Egy kezelés alatt 40 perces kezelési idővel érjük el a kívánt eredményt.

A következő videó szemlélteti az otthoni fogfehérítés menetét.