fogászat

1053 Budapest, Ferenciek tere 3.
0620-435-9470     06-1-317-8618

  • English
  • Magyar
  • Italiano

Kivehető és fix pótlások

A fogpótlások igényes és jó megjelenésre törekvő életünkből nem hiányozhatnak. Napjainkban a fogpótlások rendkívüli fejlődésen mentek keresztül és szinte minden igényt kielégítenek. Minden típusú foghiányra kedvező megoldást tudunk ajánlani. A fogpótlások készítését alapos vizsgálat előzi meg és az esetleges előkészítések és megfelelő szájhigiéne kialakítása után a páciens több megoldási lehetőség közül válogathat.

Kivehető pótlást akkor készítünk, ha már nincs elegendő fog a pótlás rögzítéséhez, híd megtartásához. Ilyen esetekben meglévő fogakat híddal kötjük össze majd a kivehető részt „ láthatatlan” rögzítéssel kapcsoljuk a fix részhez. Ezáltal esztétikusabb és stabilabb fogpótlást biztosítunk.

A rögzített pótlások élethű, esztétikus mosollyal ajándékozzák meg pácienseinket. A fémkerámia koronák és hidak mellett fémmentes pótlásokat is készítünk. Ezek az allergiamentes hidak nagyon fontosak fémallergiás betegeinknek. E megoldások mellett rendelőnkben még készülnek aranykerámia, titán kerámia, valamint cirkon kerámia pótlások is.

A rögzített pótlások működését megnézhetjük a következő animáció segítségével.