Óvjuk egészségünket, ellenőrizzük fogainkat

Ügyeljünk fokozottan ősszel-télen fogainkra

 

Segítsük immunrendszerünket a hidegebb évszakokban is

Bár még gyönyörűen süt a nap, és csodás, színes arcát mutatja az ősz, napról napra hidegebb az idő, a természet szép lassan nyugovóra tér. Immunrendszerünk, testünk védelmi rendszere egyre gyengül, ilyenkor védtelenebbek vagyunk a különböző kórokozókkal szemben. Fogaink állapota nagyban befolyásolja egészségünket, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani az egészséges fogazat fenntartására. De mire ügyeljünk, mit kell tennünk, hogy egészségünk ne szenvedjen csorbát a tél leple alatt?

Fogaink és egészségünk

Voll és Kramer német orvosok fedezték fel, hogy kölcsönös kapcsolat van a fogak és bizonyos szervek, testfelületek, között. Bioelektromos mérési módszerekkel, az úgynevezett Voll-féle elektroakupunktúrával bizonyították, hogy a fogak megbetegedésének hatására a bőr meghatározott akupunktúrás pontjain mérhető változások lépnek fel.Ha fogainknál valamilyen kórós elváltozás alakul ki, akkor testünk egy másik pontján gyulladás, fájdalom jelentkezhet.

Nem minden esetben érzékeljük a fogak vagy szájképletek megbetegedéseit ezért ajánlatos fél évente ellenőrzésre jelentkezni. A nem megfelelő szájhigiéne hasonló tüneteket okozhat ezért fontos az évenkénti fogkőeltávolítás ami csökkenti a fogínyvérzést és a baktériumok megtelepedését is.

Állapotfelmérés a Qualydent Fogászatban

Belvárosi fogászatunkban a teljes állapotfelmérés során digitális panoráma RTG felvétel segítségével szűrjük ki a fogászati elváltozásokat. A diagnózis megállapítása után kezelési tervet készítünk és teljes körű tájékoztatást adunk a nálunk használatos anyagokról és kezelési eljárásokról.

Fogászati akciónk keretében az állapotfelmérés most teljesen ingyenes!

Jelentkezzen be most!

Az árakról itt tájékozódhat

Ha szeretne konzultációt kérni,

keresse dentálhigiénikusainkat bizalommal

Fehérebb fogak ajándékkal!

Rendelői fogfehérítés, vagy 4 amalgám tömés cseréje esetén Curaprox [BE YOU.] enzimes fehérítő fogkrémet adunk ajándékba!

Érdekel az ajánlat

Sikeresen feliratkozott a hírlevelünkre!